Kan du tänka dig att ge en donation?

Scenstudion Gerlesborg är vårt bidrag för att förmera konst-och kulturklustret i södra Tanum.
Vi har under våra tjugo år i bygden, som frilansande scenkonstnärer och pedagoger, närt idén om att bygga en plats för människor, barn och vuxna, att komma till för att arbeta med teater, dans och att utveckla sitt egna skapande.

För några år sedan hittade vi en plats, på en höjd ovanför Gerlesborg. Tomten var till en början dold bakom en trädridå, som inte fick röras, enligt kommunen. Men som om platsen ville komma fram, bli synlig, föll det sig så, att en grupp som ville bygga ett hyresboende förvärvade tomten nedanför och de fick ta ner träden. Varpå vår plats fick en vidunderlig utsikt.

Genom försäljning av vårt hus nere i Gerlesborg/Hogslätt och tack vare ett arv kunde vi börja byggprocessen. I sanning en process, på en bana vi aldrig beträtt tidigare. Mycket pengar, bestämmelser, många beslut, vi höll modet uppe genom att hela tiden tänka på det som skulle kunna bli till i huset. Och den utveckling av bygden det skulle kunna innebära med en plats för ytterligare kulturutövande.
Vi har nu uttömt vår ekonomiska möjlighet för mer byggande, men har en del kvar att färdigställa på utsidan av huset. Bl a en utescen eller utestudio. En plan och ritning och ekonomisk beräkning finns på detta.

Vår undran är om du och/eller ditt företag skulle kunna tänka sig att donera en summa pengar till denna satsning på kultur.
Om du tycker förslaget är intressant berättar vi gärna mer om planerna och vad som skulle passa för en donation.

Vi kommer som tack för detta att exponera ert företags logotyp eller din privata insats på hemsidan till Scenstudion Gerlesborg och på sidan till vår ideella förening, Scenkonst Gerlesborg.
– Eller kanske du har andra tankar om vad vi skulle kunna bistå med i gengäld?