Stöd oss genom att prenumerera på en dag!

Att det är dyrt att bygga hus, det visste vi. Men att det var så mycket dyrare att bygga ett verksamhetshus än ett bostadshus, det visste vi inte. Nu står vi här med ett fantastiskt hus och fantastiska möjligheter men också med ett fantastisk lån… och tyvärr är utemiljön inte som den borde vara ännu. Det är bara att se sanningen i vitögat – vi behöver hjälp!
Vår förhoppning är, att ni som vi, kan se det här verksamhetshusets möjligheter och – trots att det är en privat satsning – se att det inte är en privat angelägenhet. Vi har byggt det här huset för att vi vill stödja scenkonstens utveckling och att alla typer av människor ska kunna komma hit och stödjas i sitt egna skapande.

Och som ett svar på vårt nödrop kom Lena Christina en dag på besök och reagerade så här:

”Jag stiger över tröskeln till möjligheternas värld, när jag besöker Scenstudion Gerlesborg.
Det enda som krävs är att jag tar av mig skorna i hallen. Golvvärme, solfångare, braskamin och vacker utsikt möter mig först och sedan studion, salen, laboratoriet, kanske mötesplatsen eller scenen; rummet med alla möjligheter till förvandling.
Det omöjliga kan bara bli möjligt om vi alla hjälper till. Jag vill bidra till att en idé, som jag själv burit på i många år, ska kunna bli verklighet. Därför vill jag prenumerera på en dag på Scenstudion.
Då vet jag att jag också är välkommen att ta en fika här, träffa spännande personer, arbeta en dag, inleda ett forskningsprojekt eller boka en vecka för en kurs m.m.
Att prenumerera menas att man betalar en kostnad på 500 kr om året, för en speciell dag, och förbinder sig att göra detta under flera år. Varje dag kostar nämligen studion 500 kronor. Om fler tänker som jag kan vi täcka kostnaderna för en vecka, en månad och till slut hela året…..
När vi på detta sätt känner oss delaktiga blir det enklare att kliva över tröskeln och uppfylla platsen med liv, kärlek till konsten och mänsklig värme.”

Lena Christina Olofsdotter
Om du tycker som Lena Christina så…
swisha 500 kronor till 0704 605 602 eller sätt in på den ideella föreningen ScenkonstGerlesborgs bankgiro 5588-6584 och välj en dag som du vill prenumerera på i 5 år. Ditt namn kommer att stå på ”din” dag i kalendern på föreningens och studions hemsida.
Maila ditt namn och den dag du valt till eva@uttryckslabbet.com

Du hyr alltså inte dagen och det inbegriper heller inga åtaganden men – den kommer att benämnas som Din, Du kommer att få gå in gratis på vissa av våra arrangemang samt hyra lokalen till rabatterat pris…

– Fantastiskt om du vill hänga på!

Uppdatering mars 2021:
Ett varmt tack till alla er som har stött oss under de första tuffa åren!

Vi har nu en pandemi och kan tyvärr inte ha någon utåtriktad verksamhet och vi vet också att många av er som har prenumererat på en dag har det lite extra tufft just nu. Därför har vi sagt att ni kan göra ett uppehåll i prenumerationen så länge läget är som det är. Men vi har några trogna stödpersoner kvar:

24/1 Eva Dal Norlind
25/2 Lena Kristina Olofsdotter
1/3 Birgitta Rydberg
13/3 Erika Waldman 
13/5 Ulla Randén
3/7 Gunilla Rahm,
19/8 Tünde Stefanciuc
20/8 Emanuel Stefanciuc
29/11 Jesper Gunnarsson

Maja Yngve
Emilia Karlsson
Maria Svedlund
Harriet Stenkvist
Anna-Karin Rylander