Stöd oss genom att prenumerera på en dag!

Att det är dyrt att bygga hus, det visste vi. Men att det var så mycket dyrare att bygga ett verksamhetshus än ett bostadshus, det visste vi inte. Nu står vi här med ett fantastiskt hus och fantastiska möjligheter men också med ett fantastisk lån… och tyvärr är utemiljön inte som den borde vara ännu. Det är bara att se sanningen i vitögat – vi behöver hjälp!
Vår förhoppning är, att ni som vi, kan se det här verksamhetshusets möjligheter och – trots att det är en privat satsning – se att det inte är en privat angelägenhet. Vi har byggt det här huset för att vi vill stödja scenkonstens utveckling och att alla typer av människor ska kunna komma hit och stödjas i sitt egna skapande.

Och som ett svar på vårt nödrop kom Lena Christina en dag på besök och reagerade så här:

”Jag stiger över tröskeln till möjligheternas värld, när jag besöker Scenstudion Gerlesborg.
Det enda som krävs är att jag tar av mig skorna i hallen. Golvvärme, solfångare, braskamin och vacker utsikt möter mig först och sedan studion, salen, laboratoriet, kanske mötesplatsen eller scenen; rummet med alla möjligheter till förvandling.
Det omöjliga kan bara bli möjligt om vi alla hjälper till. Jag vill bidra till att en idé, som jag själv burit på i många år, ska kunna bli verklighet. Därför vill jag prenumerera på en dag på Scenstudion.
Då vet jag att jag också är välkommen att ta en fika här, träffa spännande personer, arbeta en dag, inleda ett forskningsprojekt eller boka en vecka för en kurs m.m.
Att prenumerera menas att man betalar en kostnad på 500 kr om året, för en speciell dag, och förbinder sig att göra detta under flera år. Varje dag kostar nämligen studion 500 kronor. Om fler tänker som jag kan vi täcka kostnaderna för en vecka, en månad och till slut hela året…..
När vi på detta sätt känner oss delaktiga blir det enklare att kliva över tröskeln och uppfylla platsen med liv, kärlek till konsten och mänsklig värme.”

Lena Christina Olofsdotter
Om du tycker som Lena Christina så…
swisha 500 kronor till 0704 605 602 eller sätt in på den ideella föreningen ScenkonstGerlesborgs bankgiro 5588-6584 och välj en dag som du vill prenumerera på i 5 år. Ditt namn kommer att stå på ”din” dag i kalendern på föreningens och studions hemsida.
Maila ditt namn och den dag du valt till eva@uttryckslabbet.com

Du hyr alltså inte dagen och det inbegriper heller inga åtaganden men – den kommer att benämnas som Din, Du kommer att få gå in gratis på vissa av våra arrangemang samt hyra lokalen till rabatterat pris…

– Fantastiskt om du vill hänga på!

Uppdatering augusti 2018:
Ett varmt tack till er som stödde oss under 2017! Utan er 39 välgörare hade dessa första 20 månader varit mycket tuffare. Och tack vare er och mycket annat finns vi fortfarande kvar och har t o m lyckats få till en ettårig scenkonstkurs – ett stort TACK även till Grebbestads Folkhögskola!!!
Behöver vi nu inga prenumeranter längre?
Jo, tyvärr. Det är fortfarande mycket som fattas, både ute och inne, innan vi har ett fullt utrustat scenkonsthus med säkrade hyresintäkter. Därför är vi väldigt tacksamma till nedanstående 26 prenumeranter som fortsätter att stödja oss även under 2018:

24/1 Eva Dal Norlind
2/2 Kiki Blomqvist
4/2 Jonny Wartel
25/2 Lena Kristina Olofsdotter
28/2 Anette Junebro
1/3 Birgitta Rydberg (2 dagar)
13/3 Erika Waldman 
30/3 Eva Ahlén
10/4 Till minne av Thomas Falkheden (Lena)

13/5 Ulla Randén
25/5 Gudrun Gylling

14/6 Kjerstin Norén (Klas Nilssons födelsedag)
3/7 Gunilla Rahm,
13/7 Elisabeth/Layza Hällås
31/7 Adam Randle

2/8 Lena Jarlöv
19/8 Tünde Stefanciuc (2 dagar)
20/8 Emanuel Stefanciuc
18/9 Gunnel Berlin,
23/9 Birgitta Bengtsson
15/10 Elsa Agelii
24/10 Karin Berg Berqvist
27/10 Catharina Göransson
30/10 Lena Falkheden
23/11 Erica Thelin
29/11 Jesper Gunnarsson
14/12 Kristin Rode

Ann-Marie Sannum
AnaMaria Mihalyi
Emilia Karlsson (2 dagar)
Maja Yngve (2 dagar)
Maria Svedlund (2 dagar)